dimecres, 24 de desembre del 2008

Ressonadors, la nostra música popular amb aires nous

Ahir es va presentar oficialment el projecte Ressonadors, un CD amb 13 cançons populars de les Pitiüses interpretades per diversos cantants, entre ells, en David Serra (Projecte Mut i Statuas d Sal), en Tito Zornoza, en Gerard Quintana, en Miquel Botja, n'Ángela Cervantes, n'Alfredo Marí (Pota Lait), en Joan Morenu (UC), en Jordi Cardona (Rock Garage) o en Carlos Trafford (Peter Colours).

Ressonadors és un projecte dels músics eivissencs Omar Gisbert i Joan Barbé que pretén reactivar i apropar la música popular d’Eivissa i Formentera al públic en general, molt especialment a la joventut, basant-se en la seva riquesa compaginada amb un so contemporani.

El projecte consisteix en un CD amb 13 cançons i un DVD amb el documental “Ressonadors Endins”, a través del qual es documenta el procés, molt interessant i amè, de gravació del projecte. El DVD conté, a més, material extra amb desglossaments individuals de les cançons realitzat pels productors del disc, i karaokes d’algunes de les cançons per a poder-les cantar.

Es podrà trobar a les botigues a partir del dia 29 de desembre.

Podeu saber-ne més coses i escoltar algunes de les cançons del CD a www.ressonadors.com/
o a www.myspace.com/ressonadors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada