dimarts, 21 d’abril del 2009

Per Sant Jordi, un llibre i una rosa

El proper dijous, dia 23, es celebra a les Pitiüses la Diada de Sant Jordi amb tot un programa d'activitats.

A EIVISSA

Durant tot el dia, els llibreters i les floristeries seran al passeig de s’Alamera (passeig de Vara de Rey). S'ha organitzat un programa d’activitats que inclou un taller de manualitats de punts de llibre i roses per als més petits, la narració del conte guanyador del Premi de Narrativa Infantil Ciutat d’Eivissa 2008, titulat En Vladimir Trosdessoca, un pintor amb problemes, ball pagès i un estand on el públic tindrà l’oportunitat de mantenir una conversa amb els escriptors i les escriptores que han editat llibres durant aquest darrer any.

Aquí teniu l'horari de signatura de llibres dels escriptors i escriptores que hi participen.

Lloc: estand de l’Ajuntament
12.00-13.00:
Catalina Ferrer Tur, autora de Poemes d’amor. Homenatge a Joan Tur Ramis (editat per Mediterrània-Eivissa i Institut d’Estudis Baleàrics)

Jean Willi, autor de Corona, un dia de festa. Un relat d’Eivissa (editat per Mediterrània-Eivissa i Institut d’Estudis Baleàrics)

Martin Davies, editor de Crepúsculo sobre sa Cala, d’Alexis Brown (editat per Barbary Press)

13.00-14.00:
Jean Serra, autor de Camins i llocs (El Gall), Quadern d’Astúries (Documenta balear), La voz original. Antologia poética, 1975-2005 -edició bilingüe castellà-català- (Calambur amb el suport de l’Institut d’Estudis Baleàrics) i La poesia d’Isidor Macabich. Antologia (Ajuntament d’Eivissa)

Lluís Ferrer Ferrer, autor d’Anníbal i s’ibosità (editat per Mediterrània-Eivissa amb el suport de l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu)

17.00-18.00:
Ben Clark, autor de Memoria (editat per Huacanamo) i Cabotaje (editat per Delirio)

Joana Piña, José Manuel Piña, autors d’Eivissa i Formentera: la cuina pas a pas, amb fotografies de Vicent Marí (editat per Balàfia Postals i Institut d’Estudis Baleàrics)

Rafael Alcántara, autor de Crónicas califales. Las memorias de Al-Hákam II (editat per El Almendro)

18.00-19.00:
Bernat Joan, autor de Sota la màrfega (editat per La Busca)

Vicent Ferrer Marí, autor d’El aviador republicano (editat per Nuevos escritores)

19.00-20.00:
Emma Segura, autora de l’obra D’IBSM a EVS: d’Ibosim a Eivissa, amb il·lustracions de Carme Balanzat (editat per Ajuntament d’Eivissa i Institut d’Estudis Baleàrics)

Felip Cirer Costa, autor del llibre Joan Castelló Guasch (editat per l’Institut d’Estudis Baleàrics)

José Llano Gómez, autor de l’obra Un mundo de sueños

Tallers de manualitats: punts de lectura i roses
D’11.00 a 14.00 i de 18.00 a 20.00 a l'estand de l’Ajuntament

18.00 h.: Narració de l’obra infantil En Vladimir Trosdessoca, un pintor amb problemes de Montserrat Solé-Poy, XVI Premi de Narrativa Infantil Ciutat d’Eivissa, a càrrec de Neus Montero.

Ball pagès:
19.00: Ballada de la Colla de sa Bodega
19.45: Ballada de la Colla de Vila

A FORMENTERA

Al matí, a les places dels pobles, els infants de les escoles dibuixaran la llegenda de Sant Jordi.

A les 12.00, a la plaça de la Constitució de Sant Francesc, hi haurà música, repartiment de roses i intercanvi de llibres entre el veïnat.

A les 17.30 Contacontes a la biblioteca Marià Villangómez.

A les 18.00 Lliurament de premis de la X edició del Concurs de punts de llibre Antoni Tur Gabrielet i el concurs literari infantil Robert Lewis Baldon.

A les 20.00 Xerrada col·loqui sobre l'obra Tretze tristos tràngols a càrrec de l'escriptor Albert Sánchez Piñol, autor també de La pell freda i Pandora al Congo. L'autor signarà llibres.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada